Gazon sintetic
Pardoseli

Pardoselile destinate sălilor de sport trebuie să îndeplinească numeroase cerințe. Mai presus de toate, o pardoseală sportivă trebuie să ofere siguranță, ceea ce înseamnă că nu trebuie să fie alunecoasă, dar nici prea moale sau prea dură, pentru a preveni accidentările. În plus, o pardoseală pentru sport oferă o bună săritură a mingii și, odată cu aceasta, o calitate sporită a activității sportive. Totodată, gradul de absorbție al șocurilor sporește confortul în timpul jocului și siguranța jucătorilor. Toate aceste caracteristici, pe care orice pardoseală pentru sport trebuie să le aibă, au fost definite în detaliu prin standardele europene.

Gazonul sintetic oferit de firma DOMOTEX reprezinta o alternativa pentru terenurile de sport naturale. Firma noastra are solutii pentru diferite tipuri de gazoane: fotbal, tenis, handbal sau multisport.

Gazoanele comercializate de catre firma noastra au certificari emise de catre FIFA si UEFA si au fost folosite pe stadioane din Europa, Turcia si Asia mica.