Despre noi

Domotex ia nastere in anul 2003, avand ca obiect de activitate lucrari de constructii civile si industriale. Vasta experienta acumulata atat pe plan local cat si national ne-a permis sa executam si sa livram cu promptitudine si profesionalism constructii la cheie si constructii la rosu, finisaje interioare si exterioare, izolatii si hidroizolatii, instalatii electrice, sanitare, instalatii de incalzire (inclusiv climatizare), sisteme antiefractie, automatizari.

POLITICA NOASTRA

Pornind de la consultanta tehnica de specialitate si continuand cu calitatea materialelor folosite ne-am impus in fata cerintelor pietei cu solutii tehnice moderne, la standarde europene si preturi competitive.

CERTIFICARI

Printr-un management competent, reuşim să satisfacem cerinţele beneficiarilor noştri privind raportul calitate-preţ, cât şi pe cele referitoare la termenele de execuţie, aceste două criterii fiind, în opinia noastră, primordiale în dezvoltarea oricărei investiţii în bune condiţii. Implicată activ in dezvoltarea proiectelor executate, societatea noastră este certificată cu sistemul de management al calităţii SR EN ISO 9001:2015, al mediului SR EN ISO 14001:2015. Domotex SRL este una dintre companiile de constructii acreditata si agrementata de catre Ministertul Transportului si de catre AFER drept “Furnizor Acrediat in Constructii, reparatii si intretineri cladiri cu specific feroviar, inclusiv instalatii aferente”.