Placari granit, travertin, ceramice si parchet
Construcții


Societatea noastră execută lucrări de placare cu:

  • gresie și faianţă
  • piatră naturală
  • materiale compozite
  • piatră artificială

Asigurăm adezivi de la furnizorii noștri și oferim consultanță pentru alegerea lor în funcţie de stratul suport şi materialul cu care se va placa.

Recunoscut pentru rezistența, duritatea, dar și aspectul său unic, granitul se regăsește într-o varietate de culori și poate fi folosit pentru o multitudine de spații. Granitul se pretează pentru pardoseli, pentru placarea treptelor, a pereților exteriori, dar și interiori. Granitul conferă unui spațiu rafinament, dar și durabilitate, datorită durității și rezistenței la erodare și intemperii. Granitul este un material foarte dur, cu mare rezistență la flexare, ceea ce îl face ideal pentru a prelua și suporta greutăţi mari, fiind folosit la realizarea pardoselilor pentru trafic greu şi intens.

Datorita caracteristicilor sale tehnice, granitul se poate folosi cu succes la interior, dar se recomanda cu precadere la exterior. Este adecvat pentru spatii publice, institutii, zone comerciale, pentru zone cu trafic intens.

Datorita caracteristicilor fizico-mecanice, travertinul se poate folosi atat pentru lucrarile de interior - pardoseli si pereti (inclusiv in zonele umede), seminee, blaturi cat si pentru cele de exterior - alei, terase, fatade, ancadramente, trepte, coloane sau glafuri, insa mai putin recomandat la pardoselile destinate traficului intens. Peste tot in lume, travertinul s-a impus ca un material menit sa puna in valoare ideile arhitectilor si designerilor prin faptul ca reuseste sa-si mentina propria imagine de soliditate si frumusete in aproape orice domeniu.